Workshop: Audiovisuals Generatius amb Max 7

Dissabte, 23 de maig 2015 – de 10h a 14h
VISIONS Centre d’Il·lustració
C/ Igualada, 4 Barcelona
Preu: 5€

Inscriu-t’hi ja a: info@booleans.cat

A Booleans ens agrada conèixer i difondre tot tipus de llenguatges i entorns de treball que permetin la creació audiovisual mitjançant algorismes. Aquest cop volem introduir-nos en el món de les instal·lacions i performances audiovisuals generatius mitjançant MAX(*). Preferiríem que fos un programari lliure, però les possibilitats que ofereix MAX ens semblen prou potents, com per fer-ne un tast i aprendre’n les bases.

Per aquesta comesa, aquest cop, comptem amb l’experimentat músic i creador audiovisual Marco Domenichetti (@mdomenichettihttp://www.marcodomenichetti.com) que ens guiarà en els primers passos amb el MAX.

Per al taller, un cop inscrit per email, només cal que portis un ordinador portàtil amb el MAX 7 prèviament instal·lat (pots descarregar-te’l de: https://cycling74.com/) i portar els 5€ d’inscripció que et demanarem en entrar.

(*)MAX és un entorn de programació multimedial, que permet, en forma gràfica i intuïtiva, crear programes específics per la gestió del so, imatges i altres mitjans electrònics, sense necessitat de coneixements i habilitats específiques en llenguatges de programació clàssics. La versatilitat del programa va fer que esdevingués el programari preferit per a performances interactives, instal·lacions multimèdia i en viu – vídeo, so…

Per a més informació sobre MAX 7 i descarregar-se’n la versió d’avaluació: https://cycling74.com/

06. maig 2015 de Albert Carles
Categories: Tallers | Comments Off on Workshop: Audiovisuals Generatius amb Max 7