Qui Som

Booleans.cat és un col·lectiu obert de dissenyadors, artistes, programadors, etc. que ens reunim periòdicament a Barcelona per compartir coneixements i experiències entorn a la programació aplicada al disseny i les arts visuals.

L’objectiu és fomentar el coneixement compartit, la recerca i l’enriquiment comú. Som partidaris convençuts del programari i el coneixement lliure, però sense fanatismes, estem oberts a noves incorporacions i aportacions de tota mena, ja que entenem que aquesta és la clau per potenciar la màxima del col·lectiu d’aprendre compartint.

Alguns dels temes que ens agrada tractar: llenguatges de programació (php, python, javascript…), art digital, computer vision i art interactiu, net.art, gràfica generativa, tipografia, videojocs, hacking, disseny i desenvolupament web, aplicacions mòbils, Arduino, Processing…

També ens interessa tot allò que podriem anomenar ‘els aspectes socials’ de la cultura i creació digitals: usabilitat, accessibilitat i inclusió digital, hacktivisme, seguretat i privacitat a la Xarxa, etc.