Moltes gràcies

moltesgracies

L’ESC16 ja ha passat, però encara no ens hem recuperat de la felicitat que tenim i que ens dibuixa un somriure tonto a la cara que costarà d’esborrar. I és que la primera edició de l’Escapada de Cultura i Creació Digitals ha estat una meravella, plena de moments memorables de debat, de coneixement compartit, però també de bon humor i gresca.

No podem estar més agraïts a tots els assistents pel suport que han donat al projecte, sense ells no té sentit l’ESC, obviament. També hem de donar gràcies als ponents: Domestic Data Streamers pel seu taller i instal·lació que brillava sota els estels del Moianès, a en David Casacuberta per compartir saviesa, a en Ramon Sangüesa i l’Andreu Belsunces per provocar debat, a la Rosa Llop per ensenyar-nos joies d’art digital i a l’OOEEVV pel meravellós concert electrònic.

També estem molt agraïts a la Fundació La Plana, per les facilitats, pels espais, pel suport logístic. No ens ho podien posar més fàcil i no podíem haver-ho fet en un lloc millor. Gràcies Imma i amics de La Plana.

Els propers dies publicarem fotos i vídeos de totes les activitats que van tenir lloc a l’ESC16, un àlbum de records d’un projecte que tot just arrenca i que esperem es converteix en una cita anual de divulgació de l’art i la cultura digitals. Ens veiem a l’ESC17

Senzillament, gràcies

16. maig 2016 de Albert Carles
Categories: Esc | Comments Off on Moltes gràcies