Workshop: Arduino vol.2 bis, ara sí continuem endinsant-nos a l’electrònica

flyer-arduino-2b_cat

Dissabte, 27 de juny 2015 – de 10h a 18h
VISIONS Centre d’Il·lustració
C/ Igualada, 4 Barcelona

Preu: 10€

Inscriu-t’hi ja a: info@booleans.cat

Un any després repetim, més ben dit, finalment podem fer (l’altre cop el vam haver de cancelar per indisposició del professor) la segona part del taller d’Arduino que tan d’èxit va tenir

Així doncs i després havent-nos quedat amb ganes de conèixer algunes coses més sobre electrònica, hem tornar a enredar al mestre Jordi Castells per què ens segueixi il·luminant amb les possibilitats d’Arduino com a plataforma per a la creació d’entorns interactius.

Si en el primer taller vam començar a introduir-nos en els conceptes bàsics de l’electrònica, encenent els primers leds, fent sonar brunzidors, controlant servos i manipulant potenciòmetres… en aquesta segona part ens endinsarem en els sensors, la vinculació amb audiovisuals fets en Processing, a experimentar amb pulsadors, transistors i altres components amb l’objectiu de que aquesta introducció a l’electrònica sigui una mica més completa.

Tant se val si vas venir al primer taller o no, o si et sembla que ho tens molt oblidat, seguim a un nivell prou bàsic com perquè de seguida puguis agafar el ritme de la resta dels participants.

Igual que l’altre cop, el taller durarà uns 6h amb pausa per dinar, i per poder-hi participar, a part d’escriure’ns un correu per inscriure’t, caldrà pagar una petita quota de 10€ per tal de sufragar les despeses de material i professorat. Així mateix, caldrà que com a mínim cada dos participants portin el següent material:

1 Ordinador portàtil (Mac o Windows)
1 Placa Arduino UNO
1 Cable USB (com els de la impresora)

Si teniu el pack d’iniciació d’Arduino o altres col·leccions de components electrònics com per exemple: un protoboard, resistències, leds, servos, piezos, motorets, sensors, etc. també seran benvinguts, doncs podràs utilitzar-los pels exercicis i després endur-te’ls.

Tot seguit us posem uns quants enllaços sobre Arduino i botigues on podeu adquirir la placa i altres materials per al taller.

Web oficial
http://www.arduino.cc

Una petita guia d’iniciació
http://forefront.io/a/beginners-guide-to-arduino

Botigues
http://www.diotronic.com/
http://ro-botica.com/
http://www.ondaradio.es/
http://www.cetronic.es/

Inscriu-te ja a: info@booleans.cat

20. juny 2015 de Albert Carles
Categories: General | Comments Off on Workshop: Arduino vol.2 bis, ara sí continuem endinsant-nos a l’electrònica