Ja hem tornat de la Festa del Grafisme!

Un any més, hem sobreviscut a la Festa del grafisme, hem gaudit de la seva concetrada barreja d’ingredients, del seu idíl·lic emplaçament, Portbou, i de la seva gent (i el xiringuito).

L’exposició d’enguany, combinava una cuidada selecció d’obres que oferien un breu recorregut a través de la història, la representació de dades, els mapes i la infografia, i aquesta vegada hi hem participat amb una petita representació dels treballs que van néixer arrel del darrer taller de visual data.

En aquest context, vàrem assistir a una petita experiència, un format de mini-xerrada de caràcter informal, on en Jeffrey Swartz va repassar alguns conceptes, filosofia i anècdotes dins el món de la visualització de dades.

Però això no és tot! De fet no va ser més que un petit tast de l’exposició que estem preparant i que properament tindrà lloc al nostre centre neuràlgic i d’evangelització: el centre Visions. No tenim data encara, però tant bon punt ho sapiguem, us ho farem saber.

Si encara no ens coneixes i t’agradaria col·laborar a la propera exposició de visual data, o bé vols passar a formar part del col·lectiu, escriu-nos a info@booleans.cat.

23. octubre 2013 de Toni Jaume
Categories: General, Notícies | Comments Off on Ja hem tornat de la Festa del Grafisme!