Busquem Booleans! it’s true!

Hola[0]!

Booleans és un projecte que va sorgir d’algunes ments inquietes, dissenyadors gràfics de formació i programadors per vocació; un projecte que vol formar una comunitat a Barcelona (i voltants) de dissenyadors i programadors interessats en l’experimentació de dos mons que ens encanten. És per això que ha arribat el moment de reclutar, i encara que aquest verb ens vagi molt gran crec que defineix la nostra intenció: Crear un nucli de gent apassionada i interessada en compartir coneixement. Una comunitat formada per dissenyadors, programadors i afins amb inquietuds cap al món de la creació digital: art generatiu, computer vision, mapping, disseny i desenvolupament web, desenvolupament per a dispositius mòbils, usabililtat i accessibilitat, etc.


Booleans vol ser una comunitat oberta; volem discutir i investigar noves formes d’expressió: T’agrada Processing? Ets un crack amb el Nodebox? Controles l’Arduino? Ets un CSS Ninja? Ets capaç de validar un site complet a l’Internet Explorer 7 i que funcioni al Chrome i Firefox a la vegada? Et poses nostàlgic quan veus una pàgina feta en FrontPage? Trobes a faltar Geocities? Trobes sexy l’error i eròtic l’atzar? Optimitzes les teves consultes a bases de dades perquè siguin 0.0002 ms més ràpides? Ets fan de Letterror? Les APIs de Facebook i Twitter no tenen secrets per a tu? Si contestes a alguna pregunta que sí, o estàs pensant “hosti! per aquí va el tema“, et volem conèixer; i no és parafernàlia lingüística digne d’un departament de recursos humans, és que realment volem conèixer gent com nosaltres, amb qui compartir, investigar i sobre tot divertir-nos fent el què més ens agrada.

Busquem gent compromesa que vulgui involucrar-se a un cert nivell, gent amb qui formar aquest nucli del que parlàvem més amunt i amb qui poder organitzar esdeveniments de diversa índole: Reunions, workshops, masterclasses, exposicions, taules rodones, hackathons, sortides, projeccions, xerrades i fins i tot competicions cervesa en ma per veure qui és capaç de destrossar de la manera més maca possible una tipografia amb Processsing… Tenim moltes ganes i il·lusió en aquests projecte i a l’hora una infinitat d’idees, però segur que tu també tens alguna cosa a dir-hi i estarem encantats d’escoltar-te.

Vine a la primera reunió informal-informativa, allà ens podrem conèixer i aclarir qualsevol dubte.

Tenim un punt neuràlgic; un lloc de reunió a la vila de Gràcia; un local molt acollidor anomenat Centre Visions on ens reunirem periòdicament.

La data marcada per aquesta primera trobada serà el dimarts 13 de novembre, d’aquest any 2012, clar! :)
Ens aniria bé que confirmessis assistència a: info@booleans.cat

Cóm arribar: Centre Visions

30. octubre 2012 de Toni Jaume
Categories: General, Notícies | 2 comentaris

Comments (2)

  1. A muy pocas preguntas he contestado que si, pero a casi todas, ME GUSTARÍA!! Soy una principiante pero me interesa mucho el tema.

    Saludos
    Muy buena iniciativa

  2. molt bona iniciativa/projecte.
    encara que sigui per desoxidar-me, desintoxicar, o desconnectar de la realitat que ens obliga a ser un processador sense marge per al glitch; intentaré passar-m’hi, us envio un e-mail per confirmar a mida que s’apropi la data.

    salutacions i sort