Booleans novament al Congrés de Sobirania Tecnològica

sobtec20-9

sobtec20-2

Arriba la 5a edició del Congrés de Sobirania Tecnològica (Sobtec) i un cop més el nostre col·lectiu s’hi ha implicat de ple. Com l’any passat hem format part del Grup Promotor que organitza el Congrés i hem contribuït a configurar el programa, a dissenyar la imatge gràfica i a organitzar la logística.

Concretament enguany hem convidat a les nostres amigues d’Storydata perquè ens parlin de com funciona la desinformació a Catalunya i com es combat des del periodisme de dades i les plataformes de fact checking.

Per altra banda també hem muntat una taula rodona amb el títol Dones, art digital i sobirania tecnològica que moderarà la booleana Raquel Luján i que comptarà amb la participació d’artistes tan afins a Booleans com la Citlali Hernández, la Mónica Rikić, la Lina Bautista i la Lucía Segurajáuregui, assidues participants de l’ESC, Escapada de Cultura i Creació Digitals.

No cal dir que us recomanem fervorosament que assistiu al Sobtec on, a més del que ja us hem comentat, també trobareu tota mena de ponències sobre apoderament digital. Tot seguit us pengem el programa complet, però podeu saber més accedint a la web del Congrés: http://sobtec.cat

programa-sobtec20-2

28. febrer 2020 de Albert Carles
Categories: Notícies, Xerrades | Comments Off on Booleans novament al Congrés de Sobirania Tecnològica