Workshop: Laravel, introducció al framework PHP per a artesans de la web

flyer_laravel_cat

Dissabte, 14 de novembre 2015 – de 10h a 14h
VISIONS Centre d’Il·lustració
C/ Igualada, 4 Barcelona
Preu: 5€

Aquest novembre tornem amb un nou taller de Booleans disposats a continuar difonent la programació entre dissenyadors i creadors audiovisuals.

En aquesta ocasió però, apugem el llistó i us tenim preparat un taller de nivell intermig per a dissenyadors i desenvolupadors web, que tenint coneixements bàsics de PHP, vulguin iniciar-se en l’us de frameworks MVC que els ajudin a desenvolupar projectes d’una forma més ràpida, ordenada i elegant.

De tots els frameworks de PHP, hem escollit Laravel, tant per la seva creixent i justificada popularitat, com pel fet d’haver heretat el millor d’altres que l’han precedit.

Per impartir aquest taller comptem amb en Javier Román, enginyer informàtic i desenvolupador a HolaLuz.com, i que s’ha caracteritzat per ser un gran defensor i difusor d’aquest framework entre professionals del desenvolupament web.

Per inscriure’s al taller només cal que ens enviïs un correu electrònic a: info@booleans.cat i que el dia del taller paguis la ridícula quantitat de 5€ que ens serveix per pagar-li alguna cosa al professor i a l’espai Visions. Les places són limitades i acostumen a emplenar-se ràpidament, així que no vadis!

Més info sobre Laravel: http://laravel.com

Inscripcions a: info@booleans.cat

02. novembre 2015 de Albert Carles
Categories: Tallers | Comments Off on Workshop: Laravel, introducció al framework PHP per a artesans de la web