Booleans participa a la 1a Expedició de Dades de Barcelona

Els passats dies 18 i 19 d’octubre va tenir lloc, a la Facultat de Comunicació Blanquerna, la 1a Expedició de dades de Barcelona; i un parell de membres de Booleans ens hi vàrem deixar caure.

Organitzada pel grup espanyol de l’Open Knowledge Foundation (http://es.okfn.org/) amb la col·laboració de Govern Obert (http://opengov.cat/), l’expedició va consistir en la configuració de diversos grups de treball per fer recerca de dades al voltant del tema comú del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i després intentar visualitzar-les.

La curta durada de l’esdeveniment i la complexitat del tema a tractar no varen permetre obtenir resultats acabats i concloents, però sí aprendre molt sobre com afrontar el treball amb dades des de diferents disciplines, aproximar-nos al pantanós món de la sanitat “pública” catalana i, sobretot, conèixer gent molt interessant que treballen el periodisme de dades i amb qui, de ben segur, podran sorgir futures col·laboracions quan treballem el tema del VisualData.

Aquí teniu un parell de fotos de la gent treballant durant l’expedició, preses per l’Edu Martín-Borregón (@emartinborregon), un dels conductors de les jornades.

31. octubre 2013 de Albert Carles
Categories: Notícies | Comments Off on Booleans participa a la 1a Expedició de Dades de Barcelona