Booleans col·labora a l’organització del 4t Congrés de Sobirania Tecnològica

imatge-sobtec19-1

Ja des de la seva primera edició, en la que vàrem participar mitjançant un taller d’Scratch per a infants, sempre ens hem sentit molt afins als plantejaments i a la ideologia que hi ha al darrere del Congrés de Sobirania Tecnològica. Fomentar l’ús de la tecnologia com a eina d’apoderament popular i combatre la visió capitalista que, durant les mateixes dates ens llença a la cara el MWC, és un dels pilars fundacionals del nostre col·lectiu.

Així doncs, enguany, ens vam decidir a donar-los un cop de mà i integrar-nos a l’organització de l’esdeveniment dins del Grup Promotor de la Sobirania Tecnològica: Assistint a les reunions, proposant ponents, ajudant en la logística i contribuint en el disseny de la comunicació gràfica. Ha estat un veritable plaer formar part d’aquest projecte i conèixer altra gent implicada en la difusió de la tecnologia lliure.

Us convidem a assistir a l’edició d’enguany que tindrà lloc el proper dissabte 2 de març a la Lleialtat Santsenca. Per veure’n el programa i inscriure-us-hi (gratuïtament) aneu a: sobtec.cat

Ens hi veiem!

24. febrer 2019 de Albert Carles
Categories: General, Notícies | Comments Off on Booleans col·labora a l’organització del 4t Congrés de Sobirania Tecnològica