Booleans al 1r Congrés de Sobirania Tecnològica

consobtec

Els dies 19 i 20 de febrer, uns dies abans del MWC, es celebrarà a Barcelona el 1r Congrés de Sobirania Tecnològica. Un fòrum on repensar el model de ciutat i la Barcelona dels grans esdeveniments i on s’hi trobaran diversos actors de les principals lluites per la defensa de la tecnologia com a eina d’empoderament: des de Richard Stallman a Pirates de Catalunya, passant per Xnet o representants del projecte Güifi.net, entre d’altres.

[Podeu veure el programa complet aquí]

Dins de les activitats d’aquest Congrés i en l’afany de Booleans per continuar difonent la programació com a eina creativa i alliberadora, el dissabte dia 20 hi impartirem un taller per a petits i grans del llenguatge Scratch, que per la seva senzillesa permet introduir els conceptes bàsics de la creació audiovisual mitjançant algorismes.

Per participar-hi cal inscriure’s a través de la web del Congrés www.sobtec.cat i seria bo que portéssiu un ordinador portàtil.

Esperem trobar-nos a aquest important i necessari esdeveniment!

08. febrer 2016 de Albert Carles
Categories: Notícies, Tallers | Comments Off on Booleans al 1r Congrés de Sobirania Tecnològica